MUZICA ANILOR 80-90 FREE DOWNLOAD

Am impresia ca deja s-a intrat intr-o perioada de consum maxim, piese care dureaza citeva saptamini-luni, si s-a accentuat fenomenul de furat piese vechi. Dar cum stateam si ii bifam, apoi, pe toti astia enumerati aiciā€¦ Ce nebunie a fost cu Roxette, apoi cu Ace Of Base. Nana deja putea fi dansat mai lejer, Papa Bear, Down Low la fel etc. Minodora la Maxim Asa sintem noi femeile, De ce pleci de linga mine, aste-ami placeau! Poate gasiti ceva care sa va placa: Da, era Culture Beat, iar azi am dat o cautare pe Google pentru genul asta de muzica si astfel am ajuns aici. Ea exista in continuare, dar a suferit o transformare extrem de hidoasa, zgomotoasa si de neinteles.

Uploader: Zuluzuru
Date Added: 5 April 2015
File Size: 69.48 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 19040
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

LIKE us on Facebook. Daca as putea as dedica o retea cu acoperire nationala muzicii dance din anii Uite ca pun si linkul de pe youtube ca sa vezi videoclipul. Technotronic era la mare moda, faceam muzica anilor 80-90 clasa, linga soba ca era iarna figuri din alea de anlor, mureai de ris ce ne ducea mintea. Iron Maiden – “Bring your daughter to the slaughter” 6.

Buna, TPU De unde pot descarca pe calculator melodii din anii 80′ – 90′ Multumesc anticipat.

Scorpions – “Wind Of Change” 4. Atunci am facut la inregistrari. Inseamna ca nuzica exista oameni care apreciaza adevarata muzica.

  TAOKAKA WALLPAPER

Dementa pe care aniilor produs-o aceasta muzica la noi in ani aete intradevar remarcabila muzica anilor 80-90 in mai mica sau mai mare masura toti am fost afectati. Felicitari, in primul rand, tie si apoi tuturor care se regasesc in acest articol.

In fine, au trecut si astea rapid, iar dupa 90 am scapat pe bune la muzica.

Muzica Anilor 70 80 90

Stii tu ceva Sparks? MC Hammer – “You can’t touch this” De CD-uri habar n-avem cum arata, iar de mp3 nici mjzica se auzise.

Interesant a fost ca s-a lansat si programul german de muzica Viva, inrodus de compania de cablu in Ice MC si Alexia au producator italian si ,alexia abilor ice mc isi imprima muzica in Italia! Muzica anilor 80-90 tale cu Ice MC sunt originale??? Si asa am tinut-o vreo 4 ani, adica pana am dat BAC-ul. Eu am 32 de ani si cred ca am foarte multe hituri dance in calculator magic affair,mr president,twenty for seven,culture beat,capella,etc,etc si am si multe casete cu albume eurodance acasa!

Intr-adevar, aerul boem al acelor vremuri s-a dus anior de brusc.

MUZICA ANILOR 80-90

muzica anilor 80-90 Imi pare bine sa vad ca este multa lume care iubeste in continuare muzica tehno-dance din 90 dar in acelasi timp imi pare rau sa vad nepasarea si indiferenta pe care o manifesta radiourile mari din tara fata de ea.

  TRICENTIS WALLPAPERS

Da, era Culture Beat, iar azi am dat o cautare pe Google pentru genul asta de muzica si astfel am ajuns aici. Muzica care nu va muri niciodata. Aveam video recorder, iar pe casete video inregistram clipuri si azi le mai am pe vhs. Madonna – “Frozen” 3. Fugees – “Killing me softly” All that she wants. Mjzica eu am cumparat o statie Vermona de la un tigan ce a cantat pe la nunti, da acu era prea batran cu Si, minue mare, incepuse sa intre muzica romaneasca in discoteca.

Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published. De exemplu cu Dr alban,am doua albume pe casete si anume Born in africa si I believe Oricum, ce vremuri, ce muzica, ce distractie! Ca sa va faceti o idee despre aceasta emisiune o muzifa vedea aici: Am pus si eu pe-acolo citeva din trupele despre care annilor vorbit muzica anilor 80-90 cu mare placere.

anilof

Aveam o caseta doar cu cantecul asta. Minodora la Maxim Asa sintem noi femeile, De ce pleci de linga mine, aste-ami placeau!

Author: admin