LAUTAREASCA VECHE FREE DOWNLOAD

Jurnalul National si Chisinau forum. A cantat doar la nunti si evenimente, si a refuzat sa cante pentru baute. In speranta ca v-a placut, va invit sa imi aratati sustinerea devenind fani pe FaceBook. Sarba de la Naipu 2: Florea Cioaca — Pe deal pe Teleormanel Florea Cioaca — Trei pazeste

Uploader: Kigaktilar
Date Added: 23 September 2008
File Size: 38.81 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 72867
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Download link 2 Florea Cioaca.

Posts navigation

Am pentru voi astazi o compilatie cu muzica lautareasca. Faramita Lambru era o figura de marca in a doua jumatate a secolului trecut. Jurnalul National si Chisinau forum. Exist un spatiu gratuit destul de mic, dar suficient cat sa va aduc acesta compilatie. Constantin Eftimiu lautareasca veche Sapte vai si-o vale adanca. Florea Cioaca — Braul lui Piculeata 7. Sarba de la Naipu 2: Ca din caval 1: Poate acum ii vede cineva interesat sa ii promoveze.

Florea Cioaca — Padure, draga padure Nu a cantat tangouri sau alte cantece decat cele lautaresti, desi era invitat adesea la carciumile din Bucuresti. Iata si cateva cantece din repertoriul sau: Fanica Visan — Da-mi boierule nevasta. Este o noua platforma, mult mai usor lautareasca veche folosit decat Trilulilu, dar din pacate contra cost.

  DURER BALAKA FREE DOWNLOAD

Si cand spun nimeni, ma refer la televiziuni sau ziare si reviste. Nu sunt prea multe informatii pe internet despre Faramita Lambru. Lautareasca veche din Naipu — Acum 20 de ani 2.

Excluzand suplimentul Jurnalului National, nu cred ca exista alta publicatie care sa promoveze muzica veche. Cati dintre dumneavoastra nu isi amintesc vocea sa inconfundabila?

Muzica lautareasca cu lautarii vechi si noi |

Stiu ca nu am mai scris demult pe lautari. Florea Cioaca — Cantec din malul mare 5. Daca va intereseaza sa il contactati va rog sa lasati un mesaj la acest articol.

Eu voi fi in Maramures, unde sper sa ascult niste muzica autentica. Daca detineti informatii aditionale despre Faramita Lambru, va rog sa imi scrieti ca lautareasca veche le postam aici. Florea Cioaca — Dor de mama, dor de tata Florea Cioaca — Hora lui Florea Cioaca 2. Sa auzim de bine!

Florea Cioaca — Schioapa 3. Taraf de Haidouks — Rustem si suite 3. Vreau sa ii multumesc pentru postare celui care a pus clipul pe YouTube. Lautareasca veche ca nu toti stiu ce lautareascq muzica buna.

  SSPC SP1 FREE DOWNLOAD

‎Muzica Lautareasca Veche (Old Romanian Gypsy Music) by Various Artists on Apple Music

Florea Cioaca — Hora batraneasca 9. Am gasit cateva clipuri cu Taraf de Haidouks. Despre Faramita Lambru am lautareasca veche putine informatii. Florea Cioaca — Sarba din Dragasani 4. Marele artist s-a stins in anul in urma unei boli de plamani.

Author: admin